Liikuttavan yksinkertaista

Liikkumattomuuden taustalla voi olla turhautuminen, yksinäisyys tai lohduttomuus.

Liikkuminen lisää hyvinvointia: mieli virkistyy ja alakulo hälvenee. Sairastumisriski pienenee. Tehkää liikkumisesta hauskaa ja vauhdikasta. Hiki pintaan pihaleikeissä. Tuulettakaa, kun siltä tuntuu.

Onko sinulla kokemuksia tai esimerkkejä ideoista, jotka toimivat arjessa? Kirjoitathan napakasti. Julkaisemme parhaat ideat.
Tekstejä muokataan ja lyhennetään tarvittaessa ennen julkaisua. Idea julkaistaan etunimen ja paikkakunnan kera.

Tarkistathan vielä, että olet täyttänyt kaikki vaaditut kentät.

Idean lähetys epäonnistui. Kokeile myöhemmin uudestaan.

Kiitos ideastasi!

On hienoa, että olet nähnyt vaivan kirjoittaa meille. Se kertoo, että välität siitä, mitä lähelläsi tapahtuu.

Käymme nyt saamiamme ideoita läpi ja julkaisemme niistä parhaat. Saat sähköpostia, jos ideasi julkaistaan. Saatamme muokata ja lyhentää tekstejä tarvittaessa ennen julkaisua. Idea julkaistaan etunimen ja paikkakunnan kera.

Kiitos, kun olet mukana.

Voimme korostaa liikuntaharrastuksessa yhdessä olemisen ja tekemisen riemua, eikä niinkään paremmuutta.

Anne, Nastola

Voimme kannustaa nuorta siinä missä hän on tehnyt oikein ja onnistunut. Johdonmukaisella hyvän huomaamalla saa aikaan paljon enemmän kuin huonosta muistuttamalla.

Anne, Nastola

Tee liikunnasta seikkailu, aarteiden metsästystä, oppimista. Mene metsään, geokätköile, kiipeile, rakenna. Kolhut ja naarmut kuuluvat leikkiin, niitä ei vanhempien kannata pelätä.

Karoliina, Espoo

Voimme olla liikkuvan ihmisen malleja: otamme naapurinkin lapset mukaan pihaleikkeihin, pyörälenkille, juoksemaan tai uimaan.

Voimme miettiä tätä: urheiluharrastuksissa harjoitellaan nykyään liikaa ja pelataan liian vähän. Harjoituksissa suuri osa seisoo paikoillaan ja odottaa jotain.

Voimme perustaa omalle paikkakunnallemme harrastuskerhon.

Sport.fi -sivustolle on koottu monipuolista tietoa liikunnasta. Ladattavissa on materiaalia muun muassa seura- ja järjestötoiminnan tueksi.


Katso myös nämä ihan tavalliset asiat